Instafamous Battle

Interview instafamous, sudah. Tengok instafamous kena karan, sudah. Apa lagi yang belum? Tengok instafamous battle, bukan battle biasa-biasa, tapi Instafamous Battle! LIVE, mulai 15 November 2017, 8:30pm! Hanya di hurr.tv!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

@princessmeenie vs. @faafirds – INSTAFAMOUS BATTLE

21 Feb 2018

@superpandy vs @farhankapor – INSTAFAMOUS BATTLE

Ep 13 // 14 Feb 2018

@itsdshazal vs @umairawafa_ – INSTAFAMOUS BATTLE

7 Feb 2018

#CARGOALS

Kereta + Influencer boleh 'go' ke? Selalunya influencer ni kita tengok kat media sosial je kan. Macam mana pulak kalau influencer yang handle kereta? Modify kereta? Nak tau boleh 'go' ke tak influencer kesayangan korang handle kereta? Dan sebenarnya korang boleh memiliki kereta yang dah di-modified hasil sentuhan influencer ni. Fuyooo! Nak tau macam mana? Kami akan update nanti. So, stay tuned di hurr.tv!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

#CARGOALS | Driver Formula 4 Syafx Pimp Myvi

Ep 3 // 16 Feb 2018

#CARGOALS | Myvi by Tasnim Shah

Ep 2 // 9 Feb 2018

#CARGOALS | Bila Tasnim Cuba Modify Kereta

Ep 1 // 2 Feb 2018

LimaLeTop!

Apa itu LimaLeTop? hurr.tv mempersembahkan.. LimaLeTop! Setiap minggu kami akan kumpulkan 5 topik letop yang viral di dada-dada media sosial! Dari muzik, wayang, video-video viral, gaya hidup, kecantikan, all things tech dan topik paling rare, Instagrammer of the week!Bersama hos cantik lagi letop, Ain Edruce, yang akan berborak mengupas lebih lanjut tentang apa sahaja fenomena trending terkini bersama hos-hos jemputan yang terdiri daripada para influencers!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

LimaLeTop! | Bila Syafa Takeover LimaLetop! ft. Aqid

Ep 7 // 22 Feb 2018

LimaLeTop! | SPM Bukan Segalanya #KATAKAU Nisha Ezzati & Ain Edruce

Ep 6 // 15 Feb 2018

LimaLeTop! | Ain Belajar Pickup Line Dengan Sarancak

Ep 5 // 8 Feb 2018

#SAPOTLOKAL

Setelah berhibur gelak tawa sama instafamous, kita beralih ke #SAPOTLOKAL, membawa anda mengenali pelbagai jenama dan servis terbaek di antara yang terbaek dari seluruh pelusuk tanah air tercinta, yang konfem-konfem tulen dan asli, made in MALAYSIA! Kamon gais, let's #SAPOTLOKAL!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

#SAPOTLOKAL | Breena Beauty

Ep 5 // 13 Feb 2018

#SAPOTLOKAL | Spa Bekam Ar Rayyan

Ep 4 // 31 Jan 2018

#SAPOTLOKAL | Krookz 651

Ep 3 // 15 Jan 2018

Makan Apa?

Satu soalan yang boleh buat korang fail kalau korang kena jawab dalam exam, iaitu nak makan apa? Punyalah banyak makanan yang ada kat dunia ni pun, still susah jugak nak fikir!Disebabkan kitorang sangat memahami betapa susahnya untuk korang jawab soalan tu, show Makan Apa akan tolong selesaikan masalah korang!Kitorang akan memaparkan menu makanan-makanan yang tengah viral lagi terkini, tempat-tempat makan sedap lagi best, kafe hipster ke, warung tepi jalan ke, restoran lima bintang ke, kedai kuih makcik depan rumah nenek korang ke.. mana-mana lah! Supaya korang boleh fikir nak MAKAN APA dengan aman dan tenteram!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Thread & Lilies | Makan Apa?

Ep 7 // 19 Feb 2018

123gasing | Makan Apa?

Ep 6 // 6 Feb 2018

Goodbluemen | Makan Apa?

Ep 5 // 22 Jan 2018

The #takajak Series

Walaupun siri ni dinamakan #TakAjak, izinkan Zack Merican ajak korang join dia mengembara keliling Malaysia dan.. living his life to the fullest! Pastinya bikin korang fikir, "Banyaknyaaaa tempat-tempat best kat Malaysia ni sebenarnya!" Jangan kata kitorang Tak Ajak, terima kasih AirAsiaGo!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Pasaipa pi Loqstaq #takajak?

Ep 7 // 10 Feb 2018

#takajak makan patin tempoyak ke?

Ep 6 // 27 Jan 2018

#takajak Santai di Johor nampak!

Ep 5 // 20 Jan 2018

VAV in Malaysia

We've got something you've never seen before, it's VAV in Malaysia! From a day of thrills and fun in Sunway Lagoon to a day with their fans, stay tuned to watch their full adventure in Kuala Lumpur, Malaysia!VAV = Very Awesome Voice! VAV adalah sebuah boy band berasal dari Korea Selatan yang ditubuhkan oleh A Team Entertainment (pernah dikenali sebagai AQ Entertainment) di Seoul, South Korea. Terdiri daripada 7 orang ahli kumpulan, VAV memulakan debut mereka pada 31 Oktober 2015 dengan menghasilkan album mini, Under The Moonlight.

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

VAV in Malaysia | Episode 3

Ep 3 // 15 Jan 2018

VAV in Malaysia | Episode 2

Ep 2 // 8 Jan 2018

VAV in Malaysia | Episode 1

Ep 1 // 1 Jan 2018

The Next Miss Universe Malaysia 2018

Follow behind-the-scenes of the Top 18 Finalists vying to become the next Miss Universe Malaysia. As they flourish with confidence while transforming themselves to role models. The stage is set, together we discover who will be crowned as the Miss Universe Malaysia 2018 and proudly represent our country on the international stage.

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

The Miss Universe Malaysia 2018 Gala Night

9 Feb 2018

The Next Miss Universe Malaysia 2018 | And The New Queen Is Crowned!

Ep 20 // 7 Feb 2018

The Next Miss Universe Malaysia 2018 | Preliminary Round

Ep 19 // 2 Feb 2018

Depan Rumah Je

Dedulu kalau nak tau update artis favourite korang, tunggulah surat khabar atau edisi bulanan majalah hiburan. Dah tu, kena keluarkan duit pulak. Habis duit tabung ye dok? Tak pun kena gigih stalk IG diorang tetiap masa.. Sekarang ni semuanya kat hujung jari je update, tapi lepas ni kalau korang nak update retis-retis top yang lagi up-to-date #bomkebabom, korang rilek dan layan ‘Depan Rumah Je.’Sebuah program hiburan santai yang akan menampilkan hos selebriti hurr.tv. Uniknya, diorang akan borak-borak depan rumah je. Sesuailah dengan nama program. Tapi, depan rumah tu macam mana ya? Takkan borak-borak depan rumah je? Nak tahu lebih lanjut? Saksikan ‘Depan Rumah Je’ eksklusif di hurr.tv!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Sufian Suhaimi

22 Feb 2018

Raja Afiq

15 Feb 2018

Intan Najuwa

8 Feb 2018

Anugerah Instafamous

Website-Banner
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=50JhuFOAWIw[/embedyt]

COUNTDOWN KE ANUGERAH INSTAFAMOUS


[ujicountdown id="COUNTDOWN TO THE INSTAFAMOUS AWARDS" expire="2017/12/16 00:00" hide="true" url="" subscr="COUNTDOWN TO THE INSTAFAMOUS AWARDS" recurring="" rectype="second" repeats=""]

hurr.tv dah nak setahun!

Kami akan meraikan ulang tahun pertama kami tak lama lagi. Bersempena dengan itu, hurr.tv akan mempersembahkan anugerah media sosial yang pertama di Malaysia, Anugerah Instafamous! Yang mana ia didedikasikan khas kepada para influencers yang telah mencetuskan impak yang luar biasa di dalam industri media sosial di Malaysia.

Ringkasnya, pada acara ini kami bukan sahaja meraikan malah memberikan penghargaan kepada para influencers menerusi 9 kategori yang bakal dipertandingkan!

Siapakah yang bakal dinobatkan di pentas Anugerah Instafamous? Followers semua, siap sedia untuk undi Instafamous feberet korang kalau nak tengok diorang menang! Dan of course, jangan lupa follow latest update Anugerah Instafamous di hurr.tv!

Rakan Kolaborasi: GetCRAFT

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Bakat Ohsem Malaysia

BOM Tahniah -Website Banner

[wise-chat channel="chatroom-bom"]
[embedyt]https://www.youtube.com/playlist?list=PLnmdIC1smvTEcgIk7Q3jUbZgjRdZPvZy7&layout=gallery[/embedyt]
Yang anda nanti-nantikan telah tiba, lapan peserta ohsem telah dipilih untuk masuk ke peringkat Akhir Bakat Ohsem Malaysia!

Mereka bakal bersaing pada peringkat akhir secara LIVE pada 23 Disember ini bagi merebut hadiah wang tunai berjumlah RM100,000 dan sebuah kereta!

Seperti dinyatakan oleh para juri, Sherry & Aizat dalam episod Separuh Akhir, dalam peringkat Akhir ini, kesemua lapan peserta bakal dinilai berdasarkan 50% markah dari juri dan 50% dari undian orang ramai. Pastikan anda terus menyokong dan undi peserta Bakat Ohsem Malaysia kegemaran anda!

Jumpa anda LIVE, Sabtu 23 Disember ini di hurr.tv!

Penaja Utama MyMotor
Penaja Fesyen Fashion Valet

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Bro Cuba

Ni nak habaq sikit kat bro-bro luar sana. Korang kalau dapat challenge, korang blah ke atau face it? Tak macho la kalau korang blah, kan? ‘Bro Cuba’ di hurr.tv akan challenge artis lelaki kesayangan dan kegemaran korang untuk melihat sendiri kemampuan mereka untuk menerima dan menyelesaikan cabaran yang diberikan. Siapakah yang kena menari ballet? Yang mana #adabran untuk terjun dari ketinggian 10 meter? Sanggup ke bro-bro ni terima cabaran khas disediakan hurr.tv ni? Stay tuned guys!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Akwa Dibelasah Jiu-jitsu Style!

10 Nov 2017

Zahir Cuba Jadi Pandelela?

20 Oct 2017

Zack Merican Takde Bulu Dah!

6 Oct 2017

Instafamous

Mereka ada ratusan ribu followers! “INSTAFAMOUS” akan terjah Instagrammers kegemaran anda bagi melihat sendiri kehidupan mereka di sebalik skrin telefon dan ribuan likes yang diterima. Nak tahu makanan jenis apa yang mereka suka? Apa tips fesyen, cantik atau sado diorang? Apa rutin harian mereka? Dan macam-macam lagilah soalan. Saksikan show terbaru INSTAFAMOUS bermula Julai ini hanya di hurr.tv.

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Menggeram dengan Si Comel Princess Aaisyah

Ep 13 // 27 Sep 2017

Cuba Teka Apa Tu… Tasnim Shah?

Ep 12 // 20 Sep 2017

Would You Rather…? Cer Jawab Nisha Ezzati

Ep 11 // 13 Sep 2017

Chantek

Definisi cantik kini lagi chantek di hurr.tv!Program baharu “Chantek” ini dihoskan YouTuber popular, Aisha Liyana yang akan berkongsi tips kechantekannya bersama anda. Apa beza makeup murah dan mahal? Yang murah tak semestinya buruk kalau anda kenali cara makeup untuk muka anda. Kotak makeup misteri akan melihat produk yang dipilih secara rambang untuk review oleh Aisha. Untuk cara make up ala Korea ke, atau cara make up simple tapi cantik, Aisha confirm boleh rekomen barang makeup yang perfect untuk bajet ‘ciput’ anda. So girls, get ready with your makeup brush dan mascara coz Aisha is going to make you super Chantek!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Chantek: Unboxing Peek-A-Box | New Year, New Me with Syieraeyya!

Ep 11 // 24 Jan 2018

Chantek: Unboxing Peek-A-Box | 5 Perkara Tentang Naddy Sushi

Ep 10 // 19 Dec 2017

Chantek: Peek-A-Box Edisi Trip Gegirls bersama Suffila Aida

Ep 9 // 25 Nov 2017

#elfiranakraya

Saksikan pelakon terkenal, Elfira Loy berkongsi beberapa idea dan tips untuk korang bergaya di hari Raya dengan kerjasama Fashion Valet. Dalam #elfiranakraya, Elfira akan tunjuk tutorial cara nak pakai tudung, nak make-up, how to mix and match your #ootd sampailah macam mana nak pilih the right accessories to complete your Raya look!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Tips Memilih Aksesori Elfira

Ep 5 // 21 Jun 2017

Elfira’s Tudung Tutorial

Ep 4 // 19 Jun 2017

Mari Mix & Match!

Ep 3 // 16 Jun 2017

#followlofa

'Showreal' adalah sebuah siri realiti yang dicipta khas untuk peminat-peminat selebriti tempatan. Siri pertama 'Showreal' adalah #followlofa - yang memberi peluang kepada kita untuk menjejak kaki masuk ke dalam dunia selebriti Malaysia yang amat popular, Noor Neelofa Mohd Noor, atau lebih dikenali umum sebagai Neelofa.

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Mengacara Anugerah MeleTOP!

Ep 6 // 31 May 2017

Bersama Friends & Family Lofa

Ep 5 // 24 May 2017

Santai Saje

Ep 4 // 17 May 2017

Kurang dari 10 minit, DIY akan menjadikan anda seorang yang kreatif! Ehhh….camne tu? Cekidaut aksi-aksi Nazim Othman menunjukkan cara bagaimana bahan terpakai di sekeliling anda boleh transform jadi benda baru yang unik dan cool! Macam best je kan? So, do-it-yourself di DIY la!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Organiser Perkakas Dapur

Ep 12 // 20 Apr 2017

Seluar Jeans Lama, Lahirnya Ciptaan Baru!

Ep 11 // 13 Apr 2017

Rak Kasut Mesra Alam

Ep 10 // 6 Apr 2017

Follow the journey of the Top 18 Finalists as they go through Orientation Week, Checkpoint Week & Pageant Week, challenging themselves and refining their skills, to take on the coveted title of the next Ms.Universe Malaysia.

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Finale

Ep 50 // 10 May 2017

Comfortable In Your Own Skin

Ep 49 // 3 May 2017

Hoop, Pole Or Silk?

Ep 48 // 26 Apr 2017

No time to make a good meal that looks great? On Eat Me Now!, we present a series of simple yet yummy recipes that will make you look like a pro in the kitchen in no time. These step-by-step video tutorials will get you from cooking up a feast to eating it (now)!



Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

A Terrific Threesome For Tea

Ep 12 // 24 Feb 2017

Milomisu

Ep 11 // 17 Feb 2017

Cheeky Cha Cha Cheesecake

Ep 10 // 10 Feb 2017

X-OFF Challenge is a fitness competition that pushes the boundaries for all Crossfit enthusiasts. Hosted by Mark O'dea, the competition sees two professional Crossfit coaches train both male and female participants to tackle various physical challenges.

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

X-OFF Challenge EP 8 | Finals

Ep 8 // 30 Sep 2016

X-OFF Challenge EP 7

Ep 7 // 23 Sep 2016

X-OFF Challenge EP 6

Ep 6 // 16 Sep 2016

Miss Universe Malaysia 2016 Kiran Jassal takes us along as she goes on her year-long journey to live her role as a beauty queen, Malaysia's sweetheart and the nation's own ambassador.

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Airasia #GirlsCanDoAnything

Ep 40 // 24 Jan 2017

To The Philippines She Goes

Ep 40 // 17 Jan 2017

National Costume Press Conference

Ep 39 // 10 Jan 2017

She’s a girl with goals and dreams, a girl who never stops running the race. She is Sammy, your Miss Universe Malaysia 2017. Follow her journey in this all new series!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

For The Love of Makeup

Ep 5 // 25 Jul 2017

Sammy’s Pet Story

Ep 4 // 11 Jul 2017

Fitness & Diet

Ep 3 // 28 Jun 2017

Looking back on the 54-year journey of Miss Universe Malaysia, former queens return to share a collective of stories that has led the pageant to its glory today. Fast forward to 2016, join us on the road to Miss Universe Malaysia 2017 and experience the journey on which queens are made.

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Road To Miss Universe Malaysia 2017 | EP 9

Ep 9 // 24 Aug 2016

KL Auditions

Ep 8 // 17 Aug 2016

Johor Auditions

Ep 7 // 10 Aug 2016

Featuring KL's front-running fashion leaders and style gurus, Style It Right will be exactly what you need to up your style. A one-stop show that offers end-to-end style tips from what to wear to where to buy it, you'll never have to worry about wardrobe malfunctions again.

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Featuring Deborah Henry

Ep 7 // 28 Jul 2016

Featuring Tengku Chanela Jamidah

Ep 6 // 21 Jul 2016

Featuring Sazzy Falak

Ep 5 // 14 Jul 2016

Cakap Je is our version of a modern-day talk show. We put the hurr.tv personalities in the hotseat to talk about real and relevant topics revolving around urban lifestyles. For these few good minutes, watch them cakap je!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

#GirlsCanDoAnything

Ep 7 // 18 May 2017

What Works In A Relationship | Featuring Harith Iskandar & Dr.Jezamine Lim

Ep 6 // 8 Sep 2016

Me, My Phone And I | Featuring Serena C & Belinda Chee

Ep 5 // 1 Sep 2016

In & Out KL brings you trending news and live coverage in entertainment and lifestyle. Join us and close in on the latest happenings in and around Kuala Lumpur.

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Fashion Forward Batik Kelantan

Ep 35 // 17 Feb 2018

GetCRAFT Malaysia Launching Party

Ep 34 // 11 Feb 2018

Sakura Collection 2018 Grand Prix Final

Ep 33 // 29 Jan 2018

Miss Universe Malaysia 2016 3rd Runner-Up Swarna Naidu has a voice that matches her stunning looks. On Swarna Jam, the songstress goes on a search that leads her to jam with various local bands and talents!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

SWARNA JAM EP 11

Ep 11 // 28 Jul 2016

SWARNA JAM EP 10

Ep 10 // 7 Jul 2016

SWARNA JAM EP 9

Ep 9 // 30 Jun 2016

Sejak dari zaman purba lagi, lelaki melalui masalah yang sama - Wanita! Kita tak pernah faham pasal mereka. Tapi, betul ke...susah sangat nak faham? Ketahuilah rahsia lelaki dalam cara memikat hati wanita melalui selera makan dan apakah kata-kata manis yang confirm #win. Saksikan rancangan 'The Bachelor Pad' untuk resipi Aiman yang mudah & cepat! Tak payah nak main judi atau ragu-ragu tentang ni; semua resepi yang diajar gerenti sedap~ Jadilah pro di dapur dan hero di hati setiap wanita!Jika anda ingin tanyakan Aiman soalan mengenai cinta, emel soalan anda kepada contact@hurr.tv

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Mendepani Lingkungan Sosial Si Dia!

Ep 6 // 26 May 2017

Kita ‘Couple’ Ke?

Ep 5 // 19 May 2017

Segalanya Sudah Berakhir…

Ep 4 // 12 May 2017

Soalan cepumas setiap hari: Mana nak makan arini?Chill la. Kitorang kat #MakanMinumKopi got you covered bro. Tak payah sangat nak perah otak fikir mana nak bawa awek pergi dating lain kali. Jom tengok episod baru setiap Isnin, jam 4 petang kat hurr.tv. Kami ada selebriti terkenal yang ingin berkongsi pengalaman mereka bersama anda di lokasi hipster dan insta-worthy.

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Makan-makan at Grafa with Nadia Nash

Ep 48 // 10 Jul 2017

Artisan Coffee Bersama Cassidy La Creme

Ep 47 // 3 Jul 2017

Makan-makan di Chicken Up Bersama Bella Nazari

Ep 46 // 26 Jun 2017