Instafamous Battle

Interview instafamous, sudah. Tengok instafamous kena karan, sudah. Apa lagi yang belum? Tengok instafamous battle, bukan battle biasa-biasa, tapi Instafamous Battle! LIVE, mulai 15 November 2017, 8:30pm! Hanya di hurr.tv!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

@therealmiasara vs. @rykarl_official – INSTAFAMOUS BATTLE

21 Mar 2018

@saharulridzwan vs. @izzueislam – INSTAFAMOUS BATTLE

14 Mar 2018

@ainedruce vs. @shalmaainaa – INSTAFAMOUS BATTLE

7 Mar 2018

Bila tiba masa nak berpuasa dan beraya, tak sah kalau tak riuh! Maklumlah setahun sekali je kan? Bersama beberapa personaliti media sosial dan selebriti,  sketsa komedi pendek Riuh Puasa Raya akan membawa korang semua mendalami maksud sebenar berpuasa dan berhari raya, without being too serious....!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Riuh Puasa Raya | Raya Dulu VS Raya Sekarang

Ep 3 // 17 Jun 2018

Riuh Puasa Raya | #Done Segala Benda

Ep 2 // 10 Jun 2018

Riuh Puasa Raya I Zack Merican & Sufian Suhaimi Puasa di Perantauan

Ep 1 // 3 Jun 2018

Get up close and personal dengan juara pertama rancangan realiti bakat dalam talian, Bakat Ohsem Malaysia, Aqeesh Aleeya! Aqeesh akan bawa anda melalui rutin harian kehidupannya dari aktiviti harian di rumah dan sekolah, apa perasaan menang RM100,000 dan sebuah kereta walaupun baru berumur 13 tahun ketika itu! Sebagai seorang penyanyi, Aqeesh turut ditemukan bersama artis-artis hebat Malaysia dan berpeluang untuk berduet secara akustik bersama Tomok dan Khai Bahar!

Paling menarik, Aqeesh akan membawa anda menyaksikan kolaborasi beliau bersama seorang penerbit lagu popular Malaysia, iaitu DJ Fuzz dan penulis lirik Hez Hazmi. Bakal muncul dengan single pertamanya pada Mei ini, lagu yang bakal dinyanyikan Aqeesh adalah berunsurkan pop dance dan anda bakal menyaksikan klip khas pembikinan muzik video single pertamanya secara eksklusif!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Aqeesh Jumpa Tomok!

Ep 4 // 16 Jun 2018

Aqeesh Jumpa Khai Bahar!

Ep 3 // 8 Jun 2018

Aqeesh & Friends!

Ep 2 // 1 Jun 2018

Nak duit raya? JOIN DO-IT RAYA! Macam mana caranya nak dapat duit raya kalau join DO-IT RAYA ni sebenarnya? Bersama Haze, kita akan jumpa korang semua menerusi beberapa siri lawatan ke bazar Ramadan. Dekat sana, korang boleh join dan buat beberapa challenge DO-IT RAYA yang melayakkan korang untuk dapat duit raya sehingga RM100*! Challenge asye-asye jeee, puasa kan. Lokasi DO-IT RAYA akan bertukar setiap minggu, so korang boleh cadangkan bazar Ramadan mana yang korang nak kitorang datang!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Do-It Raya | Say Aaaaaaahhh…Bila Abang Last Tu Menyanyi…Pergh!

Ep 4 // 9 Jun 2018

Do-It Raya I Lajunya Abang Lariii… Nak Ke Mana Tuuu?

Ep 3 // 3 Jun 2018

Do-It Raya | Bergelek Sakan kat Bazaar Shah Alam

Ep 2 // 26 May 2018

Bila buka Instagram, tengok instafamous dress-up mesti on-point belaka kan? Itu baru tengok diorang dress-up, belum tengok koleksi barang-barang lain yang diorang ada. Macam gajet, barang make-up, kasut, handbag, aksesori....Mesti terliur je tengok, rasa nak beli benda tu semua! Macam mana kalau kitorang kata korang boleh dapat apa yang instafamous ni pakai?Gigit jari lah kawan-kawan korang bila diorang dapat tau! Dalam rancangan 'NAK BELI', rebutlah peluang untuk membeli barangan Preloved kepunyaan instafamous favourite korang! Sebab its one of a kind je gais! Setiap minggu, kami akan tampilkan pelbagai barangan pre-loved kepunyaan instafamous dan korang boleh dapatkan barangan tersebut secara online melalui laman web Beli @ hurr!Pre-loved ONz Hanya Untuk Anda!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Nak Beli Pre-loved Farisha Irish?

8 Jun 2018

Nak Beli Pre-loved Rose Nicotine?

1 Jun 2018

Nak Beli Pre-loved Ssab.Breenaa?

25 May 2018

Menurut Wikipedia.com, Komik adalah sejenis seni visual yang menggabungkan lukisan dan tulisan untuk menyampaikan cerita. Di hurr.tv, para penggemar komik bakal disajikan dengan berita terkini mengenai apa sahaja update terbaharu dalam dunia komik yang anda WAJIB TAHU sebagai seorang kaki <3 Komiks!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

<3 Komiks | Jom Layan Cosplay Disney

Ep 10 // 11 Jun 2018

<3 Komiks | Cute-nya Cosplayer Berhijab Dari Malaysia

Ep 9 // 5 Jun 2018

<3 Komiks | Zachary Levi adalah Shazam!

Ep 8 // 28 May 2018

Dedulu kalau nak tau update artis favourite korang, tunggulah surat khabar atau edisi bulanan majalah hiburan. Dah tu, kena keluarkan duit pulak. Habis duit tabung ye dok? Tak pun kena gigih stalk IG diorang tetiap masa.. Sekarang ni semuanya kat hujung jari je update, tapi lepas ni kalau korang nak update retis-retis top yang lagi up-to-date #bomkebabom, korang rilek dan layan ‘Depan Rumah Je.’Sebuah program hiburan santai yang akan menampilkan hos selebriti hurr.tv. Uniknya, diorang akan borak-borak depan rumah je. Sesuailah dengan nama program. Tapi, depan rumah tu macam mana ya? Takkan borak-borak depan rumah je? Nak tahu lebih lanjut? Saksikan ‘Depan Rumah Je’ eksklusif di hurr.tv!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Depan Rumah Je Edisi Raya | Erwin Dawson

15 Jun 2018

Young Syefura Othman

12 Jun 2018

Waris

7 Jun 2018

Mesti semua tengah demam Piala Dunia kan? Geng Bola ada ubatnya! Kami di sini untuk memuaskan nafsu bola anda! Dapatkan berita terkini tentang bola dari seluruh dunia di sini!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Apa itu LimaLeTop? hurr.tv mempersembahkan.. LimaLeTop! Setiap minggu kami akan kumpulkan 5 topik letop yang viral di dada-dada media sosial! Dari muzik, wayang, video-video viral, gaya hidup, kecantikan, all things tech dan topik paling rare, Instagrammer of the week! Bersama hos cantik lagi letop, Ain Edruce, yang akan berborak mengupas lebih lanjut tentang apa sahaja fenomena trending terkini bersama hos-hos jemputan yang terdiri daripada para influencers!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

LimaLeTop! Edisi Raya | Ain Edruce & Radin Era Bagi Tips Beraya Di Rumah Si Dia

16 Jun 2018

LimaLeTop! | Ain Edruce & Yaya Zahir Lavida Raya

Ep 21 // 7 Jun 2018

LimaLeTop! | Ain Edruce Sudah Berpunya?

Ep 20 // 31 May 2018

Cuba bayangkan kalau semua keputusan yang kita buat dalam beberapa jam ditentukan oleh orang lain! Hanya di hurr.tv, korang diberi peluang untuk tentukan perjalanan kehidupan Instafamous dalam masa satu hari, SECARA LIVE melalui undian poll di Instagram story gais! Dari pilih nak pakai baju apa, nak keluar pergi mana, keluar naik apa, makan apa, lepak mana.. serious ah?! ON X ON GAIS?

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Instafamous Takeover x Ain Edruce

Ep 8 // 12 May 2018

Instafamous Takeover x Tasnim Shah

Ep 7 // 5 May 2018

Instafamous Takeover x Eyka Farhana

Ep 6 // 28 Apr 2018

Apa yang ada dalam fikiran korang bila sebut tentang Muzik Jam? Adakah muzik tersebut terkandas dalam kesesakan trafik? Oh tidak! Muzik Jam adalah sebuah rancangan LIVE yang dihoskan oleh dua penyanyi lelaki kesayangan anda, Ismail Izzani dan Naim Daniel!
Setiap minggu, dua orang YouTuber akan dijemput ke studio Muzik Jam untuk jamming bersama Mael dan Naim berdasarkan tema lagu yang akan ditetapkan, dan tugas korang adalah, UNDI YOUTUBER PILIHAN KORANG!
YouTuber yang memperoleh undian tertinggi akan bersaing dalam episod akan datang bersama YouTuber jemputan baharu!
Saksikan Muzik Jam secara LIVE, setiap RABU, mulai 8:30 malam di laman web hurr.tv!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Muzik Jam Edisi Raya | Ismail Izzani & Naim Daniel Revealed Gambar Childhood?!? Alolol Cutenyaaa!!!

15 Jun 2018

Muzik Jam | Fieya Julia vs. Maisarah Ukelele vs. Sheryl Shazwanie

13 Jun 2018

Muzik Jam | Fieya Julia vs. Maisarah Ukelele

6 Jun 2018

Boys and girls, give it up to... NASTY ROCK CREW! Terdiri dari 5 orang ahli kumpulan, mereka merupakan naib johan dalam program Bakat Ohsem Malaysia 2017.Amirul, Firdaus, Shazmir, Syafiq, dan Alfi, masing-masing punya rutin yang sama iaitu eat, sleep, dance, repeat, dan kami percaya masa lapang mereka diisi dengan all things dance!So gais, watch them whip to the dopest songs dalam NRC Dance Cover!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Nak Ke Tak Nak | Nasty Rock Crew Dance Cover

Ep 6 // 21 Apr 2018

Teen Titans | Nasty Rock Crew Dance Cover

Ep 5 // 14 Apr 2018

God’s Plan by Drake | Nasty Rock Crew Dance Cover

Ep 4 // 7 Apr 2018

Pernah tengok para Personaliti Media Sosial atau influencer seperti FaizDickie, Ucoppp, Dr. Say Shazril, Zukieee dan ramai lagi bersaing antara satu sama lain dalam sebuah game show bersama pelajar-pelajar universiti? BELUM?!Saksikannya dalam Jom Cabar, setiap Jumaat, 6pm!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Zukieeee dan Ucopppp: Ultimate Lawak Tak Bagi ‘Can’ Kat UNISEL

Ep 5 // 11 May 2018

Ucopppp Dan Faizdickie Berskandal Di ASWARA

Ep 4 // 4 May 2018

Ayam, Zukieee dan Ucopppp berkeliaran di MMU

Ep 3 // 27 Apr 2018

Kereta + Influencer boleh 'go' ke? Selalunya influencer ni kita tengok kat media sosial je kan. Macam mana pulak kalau influencer yang handle kereta? Modify kereta? Nak tau boleh 'go' ke tak influencer kesayangan korang handle kereta? Dan sebenarnya korang boleh memiliki kereta yang dah di-modified hasil sentuhan influencer ni. Fuyooo! Nak tau macam mana? Kami akan update nanti. So, stay tuned di hurr.tv!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

#CARGOALS 2 I Myvi Captain Jaa by Jaa Suzuran

Ep 1 // 2 Jun 2018

#CARGOALS | Myvi by Syafx

Ep 4 // 23 Feb 2018

#CARGOALS | Driver Formula 4 Syafx Pimp Myvi

Ep 3 // 16 Feb 2018

Setelah berhibur gelak tawa sama instafamous, kita beralih ke #SAPOTLOKAL, membawa anda mengenali pelbagai jenama dan servis terbaek di antara yang terbaek dari seluruh pelusuk tanah air tercinta, yang konfem-konfem tulen dan asli, made in MALAYSIA! Kamon gais, let's #SAPOTLOKAL!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

#SAPOTLOKAL | Kazza Network

Ep 17 // 22 May 2018

#SAPOTLOKAL | DEEZ VENTURES

Ep 16 // 15 May 2018

#SAPOTLOKAL | MEM Watches

Ep 15 // 8 May 2018

Satu soalan yang boleh buat korang fail kalau korang kena jawab dalam exam, iaitu nak makan apa? Punyalah banyak makanan yang ada kat dunia ni pun, still susah jugak nak fikir!Disebabkan kitorang sangat memahami betapa susahnya untuk korang jawab soalan tu, show Makan Apa akan tolong selesaikan masalah korang!Kitorang akan memaparkan menu makanan-makanan yang tengah viral lagi terkini, tempat-tempat makan sedap lagi best, kafe hipster ke, warung tepi jalan ke, restoran lima bintang ke, kedai kuih makcik depan rumah nenek korang ke.. mana-mana lah! Supaya korang boleh fikir nak MAKAN APA dengan aman dan tenteram!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

The Mango Garden | Makan Apa?

Ep 17 // 14 May 2018

Ô Petit Paris | Makan Apa?

Ep 16 // 7 May 2018

Tony Roma’s | Makan Apa?

Ep 15 // 30 Apr 2018

The #takajak Series

Walaupun siri ni dinamakan #TakAjak, izinkan Zack Merican ajak korang join dia mengembara keliling Malaysia dan.. living his life to the fullest! Pastinya bikin korang fikir, "Banyaknyaaaa tempat-tempat best kat Malaysia ni sebenarnya!" Jangan kata kitorang Tak Ajak, terima kasih AirAsiaGo!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

#takajak ke na na na na na Ganu kita?

Ep 8 // 24 Feb 2018

Pasaipa pi Loqstaq #takajak?

Ep 7 // 10 Feb 2018

#takajak makan patin tempoyak ke?

Ep 6 // 27 Jan 2018

VAV in Malaysia

We've got something you've never seen before, it's VAV in Malaysia! From a day of thrills and fun in Sunway Lagoon to a day with their fans, stay tuned to watch their full adventure in Kuala Lumpur, Malaysia!VAV = Very Awesome Voice! VAV adalah sebuah boy band berasal dari Korea Selatan yang ditubuhkan oleh A Team Entertainment (pernah dikenali sebagai AQ Entertainment) di Seoul, South Korea. Terdiri daripada 7 orang ahli kumpulan, VAV memulakan debut mereka pada 31 Oktober 2015 dengan menghasilkan album mini, Under The Moonlight.

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

VAV in Malaysia | Episode 3

Ep 3 // 15 Jan 2018

VAV in Malaysia | Episode 2

Ep 2 // 8 Jan 2018

VAV in Malaysia | Episode 1

Ep 1 // 1 Jan 2018

The Next Miss Universe Malaysia 2018

Follow behind-the-scenes of the Top 18 Finalists vying to become the next Miss Universe Malaysia. As they flourish with confidence while transforming themselves to role models. The stage is set, together we discover who will be crowned as the Miss Universe Malaysia 2018 and proudly represent our country on the international stage.

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

A New Queen Is Crowned! | As Seen On DIVA & E!

Ep 28 // 3 Jun 2018

Style & Smile | As Seen On DIVA & E!

Ep 27 // 27 May 2018

Picture Perfect | As Seen On DIVA & E!

Ep 26 // 20 May 2018

Anugerah Instafamous

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=50JhuFOAWIw[/embedyt]

AIF-Winner-WebsiteBanner

Sempena ulang tahun hurr.tv yang pertama, hurr.tv mempersembahkan Anugerah Instafamous! Malam yang didedikasikan khas buat para influencers yang telah mencetuskan impak luar biasa dalam industri media sosial Malaysia.

Malam bertemakan Stylish Denim itu telah menyaksikan sebanyak 9 kategori dipertandingkan buat para influencers dan juga 8 kategori dipertandingkan buat para selebriti!

Terima kasih kepada para penaja yang telah bersama menjayakan malam Anugerah Instafamous!

Rakan Kolaborasi: GetCraft
Penaja Utama: @mucaskin dan @ytlhotels
Penaja Bersama:
@airasiabig
@lorealpro
@smartinternational
@threadandlilies
@kindkones
@bubblegumwax_
@lifeproofasia
@OtterBoxAsia
, Symohonet, dan MY E.G. Services Berhad!

Anugerah-anugerah yang telah dipertandingkan dan para pemenang:
Anugerah Instafamous Paling Ohsem: Aisyah Razip - @cupcake_aisyah
Anugerah Instafamous Paling Chantek: Nur Ameera Khan - @littlemisskhan
Anugerah Instafamous Paling Bro: Isyraf Danish - @syafx
Anugerah Instafamous Paling On-Point: ASYALLIEE - @asyalliee
Anugerah Instafamous Paling Stylo: Johanis Sani - @j0.ms
Anugerah Instafamous Paling LOL: Faiz Roslan - @thefaizroslan
Anugerah Instafamous Paling Layan: Ismail Izzani - @ismailizzani_
Anugerah Instafamous Cas Sihat: Hafiz Mahamad - @hafizmahamad
Anugerah Instafamous Paling Kaaching: Ameerul Afiq - @kingafiqq
Anugerah Instafamous Inspirasi: Vivy Yusof - @vivyyusof!
Anugerah Instafamous Fenomena: Alvin Chong - @alvinchong123
Anugerah Instafamous Versatil: Elfira Loy - @elfiraloy
Anugerah Instafamous Adiwira: Syafiq Kyle - @syafiqkylez
Anugerah Instafamous Idola #mudahterhibur: Zizan Razak - @zizanrazak869
Anugerah Instafamous Unggul: Neelofa - @neelofa

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Bakat Ohsem Malaysia

BOM Tahniah -Website Banner

[wise-chat channel="chatroom-bom"]
[embedyt]https://www.youtube.com/playlist?list=PLnmdIC1smvTEcgIk7Q3jUbZgjRdZPvZy7&layout=gallery[/embedyt]
Peringkat akhir Bakat Ohsem Malaysia telah berlangsung pada 23 Disember 2017, Malaysia telah menyaksikan juara pertama Bakat Ohsem Malaysia diumumkan pada malam tersebut, Aqeesh Aleeya (Penyanyi)! Tempat kedua, Nasty Rock Crew, (Penari bebas) yang terdiri daripada lima ahli manakala tempat ketiga milik Yazmin Aziz (Penyanyi).

Penaja Utama MyMotor
Penaja Fesyen Fashion Valet

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Bro Cuba

Ni nak habaq sikit kat bro-bro luar sana. Korang kalau dapat challenge, korang blah ke atau face it? Tak macho la kalau korang blah, kan? ‘Bro Cuba’ di hurr.tv akan challenge artis lelaki kesayangan dan kegemaran korang untuk melihat sendiri kemampuan mereka untuk menerima dan menyelesaikan cabaran yang diberikan. Siapakah yang kena menari ballet? Yang mana #adabran untuk terjun dari ketinggian 10 meter? Sanggup ke bro-bro ni terima cabaran khas disediakan hurr.tv ni? Stay tuned guys!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Akwa Dibelasah Jiu-jitsu Style!

10 Nov 2017

Zahir Cuba Jadi Pandelela?

20 Oct 2017

Zack Merican Takde Bulu Dah!

6 Oct 2017

Instafamous

Mereka ada ratusan ribu followers! “INSTAFAMOUS” akan terjah Instagrammers kegemaran anda bagi melihat sendiri kehidupan mereka di sebalik skrin telefon dan ribuan likes yang diterima. Nak tahu makanan jenis apa yang mereka suka? Apa tips fesyen, cantik atau sado diorang? Apa rutin harian mereka? Dan macam-macam lagilah soalan. Saksikan show INSTAFAMOUS ini hanya di hurr.tv.

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Menggeram dengan Si Comel Princess Aaisyah

Ep 13 // 27 Sep 2017

Cuba Teka Apa Tu… Tasnim Shah?

Ep 12 // 20 Sep 2017

Would You Rather…? Cer Jawab Nisha Ezzati

Ep 11 // 13 Sep 2017

Chantek

Definisi cantik kini lagi chantek di hurr.tv!Program baharu “Chantek” ini dihoskan YouTuber popular, Aisha Liyana yang akan berkongsi tips kechantekannya bersama anda. Apa beza makeup murah dan mahal? Yang murah tak semestinya buruk kalau anda kenali cara makeup untuk muka anda. Kotak makeup misteri akan melihat produk yang dipilih secara rambang untuk review oleh Aisha. Untuk cara make up ala Korea ke, atau cara make up simple tapi cantik, Aisha confirm boleh rekomen barang makeup yang perfect untuk bajet ‘ciput’ anda. So girls, get ready with your makeup brush dan mascara coz Aisha is going to make you super Chantek!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Chantek: Unboxing Peek-A-Box Edisi April

Ep 13 // 24 Apr 2018

Chantek: Unboxing Peek-A-Box | How to Love Yourself with ItsJustHanaa

Ep 12 // 27 Feb 2018

Chantek: Unboxing Peek-A-Box | New Year, New Me with Syieraeyya!

Ep 11 // 24 Jan 2018

#elfiranakraya

Saksikan pelakon terkenal, Elfira Loy berkongsi beberapa idea dan tips untuk korang bergaya di hari Raya dengan kerjasama Fashion Valet. Dalam #elfiranakraya, Elfira akan tunjuk tutorial cara nak pakai tudung, nak make-up, how to mix and match your #ootd sampailah macam mana nak pilih the right accessories to complete your Raya look!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Tips Memilih Aksesori Elfira

Ep 5 // 21 Jun 2017

Elfira’s Tudung Tutorial

Ep 4 // 19 Jun 2017

Mari Mix & Match!

Ep 3 // 16 Jun 2017

#followlofa

'Showreal' adalah sebuah siri realiti yang dicipta khas untuk peminat-peminat selebriti tempatan. Siri pertama 'Showreal' adalah #followlofa - yang memberi peluang kepada kita untuk menjejak kaki masuk ke dalam dunia selebriti Malaysia yang amat popular, Noor Neelofa Mohd Noor, atau lebih dikenali umum sebagai Neelofa.

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Mengacara Anugerah MeleTOP!

Ep 6 // 31 May 2017

Bersama Friends & Family Lofa

Ep 5 // 24 May 2017

Santai Saje

Ep 4 // 17 May 2017

DIY

Kurang dari 10 minit, DIY akan menjadikan anda seorang yang kreatif! Ehhh….camne tu? Cekidaut aksi-aksi Nazim Othman menunjukkan cara bagaimana bahan terpakai di sekeliling anda boleh transform jadi benda baru yang unik dan cool! Macam best je kan? So, do-it-yourself di DIY la!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Organiser Perkakas Dapur

Ep 12 // 20 Apr 2017

Seluar Jeans Lama, Lahirnya Ciptaan Baru!

Ep 11 // 13 Apr 2017

Rak Kasut Mesra Alam

Ep 10 // 6 Apr 2017

The Next Miss Universe Malaysia

Follow the journey of the Top 18 Finalists as they go through Orientation Week, Checkpoint Week & Pageant Week, challenging themselves and refining their skills, to take on the coveted title of the next Ms.Universe Malaysia.

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Finale

Ep 50 // 10 May 2017

Comfortable In Your Own Skin

Ep 49 // 3 May 2017

Hoop, Pole Or Silk?

Ep 48 // 26 Apr 2017

Eat Me Now!

No time to make a good meal that looks great? On Eat Me Now!, we present a series of simple yet yummy recipes that will make you look like a pro in the kitchen in no time. These step-by-step video tutorials will get you from cooking up a feast to eating it (now)!



Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

A Terrific Threesome For Tea

Ep 12 // 24 Feb 2017

Milomisu

Ep 11 // 17 Feb 2017

Cheeky Cha Cha Cheesecake

Ep 10 // 10 Feb 2017

X-Off Challenge

X-OFF Challenge is a fitness competition that pushes the boundaries for all Crossfit enthusiasts. Hosted by Mark O'dea, the competition sees two professional Crossfit coaches train both male and female participants to tackle various physical challenges.

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

X-OFF Challenge EP 8 | Finals

Ep 8 // 30 Sep 2016

X-OFF Challenge EP 7

Ep 7 // 23 Sep 2016

X-OFF Challenge EP 6

Ep 6 // 16 Sep 2016

Kiran’s Diary

Miss Universe Malaysia 2016 Kiran Jassal takes us along as she goes on her year-long journey to live her role as a beauty queen, Malaysia's sweetheart and the nation's own ambassador.

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Airasia #GirlsCanDoAnything

Ep 40 // 24 Jan 2017

To The Philippines She Goes

Ep 40 // 17 Jan 2017

National Costume Press Conference

Ep 39 // 10 Jan 2017

Sammy

She’s a girl with goals and dreams, a girl who never stops running the race. She is Sammy, your Miss Universe Malaysia 2017. Follow her journey in this all new series!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

For The Love of Makeup

Ep 5 // 25 Jul 2017

Sammy’s Pet Story

Ep 4 // 11 Jul 2017

Fitness & Diet

Ep 3 // 28 Jun 2017

Road to Miss Universe Malaysia 2017

Looking back on the 54-year journey of Miss Universe Malaysia, former queens return to share a collective of stories that has led the pageant to its glory today. Fast forward to 2016, join us on the road to Miss Universe Malaysia 2017 and experience the journey on which queens are made.

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Road To Miss Universe Malaysia 2017 | EP 9

Ep 9 // 24 Aug 2016

KL Auditions

Ep 8 // 17 Aug 2016

Johor Auditions

Ep 7 // 10 Aug 2016

Style It Right

Featuring KL's front-running fashion leaders and style gurus, Style It Right will be exactly what you need to up your style. A one-stop show that offers end-to-end style tips from what to wear to where to buy it, you'll never have to worry about wardrobe malfunctions again.

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Featuring Deborah Henry

Ep 7 // 28 Jul 2016

Featuring Tengku Chanela Jamidah

Ep 6 // 21 Jul 2016

Featuring Sazzy Falak

Ep 5 // 14 Jul 2016

Cakap Je

Cakap Je is our version of a modern-day talk show. We put the hurr.tv personalities in the hotseat to talk about real and relevant topics revolving around urban lifestyles. For these few good minutes, watch them cakap je!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

#GirlsCanDoAnything

Ep 7 // 18 May 2017

What Works In A Relationship | Featuring Harith Iskandar & Dr.Jezamine Lim

Ep 6 // 8 Sep 2016

Me, My Phone And I | Featuring Serena C & Belinda Chee

Ep 5 // 1 Sep 2016

In & Out KL brings you trending news and live coverage in entertainment and lifestyle. Join us and close in on the latest happenings in and around Kuala Lumpur.

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

FILEM PENDEK : HARAPAN AIDILFITRI

14 Jun 2018

In & Out KL | Memang Syok & Paling Gempak Di Stop Terakhir Kempen F.Y.I. Di UNISEL

Ep 46 // 13 May 2018

In & Out KL I Ucop & Faizdickie Bergabung Meletop Di Kempen F.Y.I. ASWARA

Ep 45 // 6 May 2018

Swarna Jam

Miss Universe Malaysia 2016 3rd Runner-Up Swarna Naidu has a voice that matches her stunning looks. On Swarna Jam, the songstress goes on a search that leads her to jam with various local bands and talents!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

SWARNA JAM EP 11

Ep 11 // 28 Jul 2016

SWARNA JAM EP 10

Ep 10 // 7 Jul 2016

SWARNA JAM EP 9

Ep 9 // 30 Jun 2016

The Bachelor Pad

Sejak dari zaman purba lagi, lelaki melalui masalah yang sama - Wanita! Kita tak pernah faham pasal mereka. Tapi, betul ke...susah sangat nak faham? Ketahuilah rahsia lelaki dalam cara memikat hati wanita melalui selera makan dan apakah kata-kata manis yang confirm #win. Saksikan rancangan 'The Bachelor Pad' untuk resipi Aiman yang mudah & cepat! Tak payah nak main judi atau ragu-ragu tentang ni; semua resepi yang diajar gerenti sedap~ Jadilah pro di dapur dan hero di hati setiap wanita!Jika anda ingin tanyakan Aiman soalan mengenai cinta, emel soalan anda kepada contact@hurr.tv

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Mendepani Lingkungan Sosial Si Dia!

Ep 6 // 26 May 2017

Kita ‘Couple’ Ke?

Ep 5 // 19 May 2017

Segalanya Sudah Berakhir…

Ep 4 // 12 May 2017

MAKAN MINUM KOPI

Soalan cepumas setiap hari: Mana nak makan arini?Chill la. Kitorang kat #MakanMinumKopi got you covered bro. Tak payah sangat nak perah otak fikir mana nak bawa awek pergi dating lain kali. Jom tengok episod baru setiap Isnin, jam 4 petang kat hurr.tv. Kami ada selebriti terkenal yang ingin berkongsi pengalaman mereka bersama anda di lokasi hipster dan insta-worthy.

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

Makan-makan at Grafa with Nadia Nash

Ep 48 // 10 Jul 2017

Artisan Coffee Bersama Cassidy La Creme

Ep 47 // 3 Jul 2017

Makan-makan di Chicken Up Bersama Bella Nazari

Ep 46 // 26 Jun 2017

Miss Malaysia 2016 Vault



Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

EPISOD TERBAHARU

All About Me : Nisha Sema

18 Apr 2016