Anugerah Instafamous

Website-Banner


COUNTDOWN KE ANUGERAH INSTAFAMOUS




hurr.tv dah nak setahun!

Kami akan meraikan ulang tahun pertama kami tak lama lagi. Bersempena dengan itu, hurr.tv akan mempersembahkan anugerah media sosial yang pertama di Malaysia, Anugerah Instafamous! Yang mana ia didedikasikan khas kepada para influencers yang telah mencetuskan impak yang luar biasa di dalam industri media sosial di Malaysia.

Ringkasnya, pada acara ini kami bukan sahaja meraikan malah memberikan penghargaan kepada para influencers menerusi 9 kategori yang bakal dipertandingkan!

Siapakah yang bakal dinobatkan di pentas Anugerah Instafamous? Followers semua, siap sedia untuk undi Instafamous feberet korang kalau nak tengok diorang menang! Dan of course, jangan lupa follow latest update Anugerah Instafamous di hurr.tv!

Rakan Kolaborasi: GetCRAFT

Subscribe kepada kami untuk hidup yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.