Ni nak habaq sikit kat bro-bro luar sana. Korang kalau dapat challenge, korang blah ke atau face it? Tak macho la kalau korang blah, kan? ‘Bro Cuba’ di hurr.tv akan challenge artis lelaki kesayangan dan kegemaran korang untuk melihat sendiri kemampuan mereka untuk menerima dan menyelesaikan cabaran yang diberikan. Siapakah yang kena menari ballet? Yang mana #adabran untuk terjun dari ketinggian 10 meter? Sanggup ke bro-bro ni terima cabaran khas disediakan hurr.tv ni? Stay tuned guys!

Subscribe kepada kami untuk hidup yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

SEMUA EPISOD

Akwa Dibelasah Jiu-jitsu Style!

10 Nov 2017

Zahir Cuba Jadi Pandelela?

20 Oct 2017

Zack Merican Takde Bulu Dah!

6 Oct 2017

Kyopropaganda Dicabar Menari Tiang!

29 Sep 2017

Ezzrin Loy Try Menari Ballet..?

15 Sep 2017