Chantek: RM60 vs RM203 Foundation bersama Aisha Liyana

  • Iklan Dengan hurr.tv

 

Nak beli foundation yang mahal ke murah? Best ke beli foundation kat Sephora; yang kat Watsons atau Guardian tu bagus ke tidak ni?
Pernah tak korang buntu taktau nak beli foundation apa? Especially untuk yang baru nak cuba-cuba pakai makeup ni.. Takat try calit-calit kat tangan tu bukan boleh agak sangat cemana feel kalau pakai kat muka kan? #eh Ada ke yang buat macam tu?

Dengan macam-macam jenama ada kat luar sana, mesti susah nak decide foundation yang mana terbaik untuk try kan? Dalam episod Chantek kali ini, Aisha ada review dua jenis foundation, yang mahal vs. murah. Hopefully terjawab la kebuntuan korang tu!

Langgani saluran kami untuk menonton pelbagai rancangan yang hip, urban, relevan dan ‘real’!

rsz_fb rsz_yt rsz_ig rsz_tw

TERBAHARU

  • Muca Vita Brightening Ampoule

Strangers Lukis Potret Each Other | Save The Date

Ep 7 // 27 Mar 2020

Apa Boleh Buat Kat Rumah Masa RMO?? Covid-19 | LimaLeTop!

Ep 113 // 26 Mar 2020

Drawing Blind Challenge (Part 2) | Barang For U 2 See

Ep 40 // 25 Mar 2020