Chantek: Unboxing Peek-A-Box x hurr.tv bersama Nabihah Ellysa

echo adrotate_ad(13, true, 0, 0);

Bulan lepas kita tengok Aisha Liyana review Peek-A-Box X hurr.tv Beauty Box Edisi Istimewa! So awesome right? Satu kotak je boleh create look yang on-point! Untuk bulan September, Peek-A-Box kembali dengan beauty box baru! Yang paling special pasal beauty box edisi September ini adalah, ada square scarf dan inner dari Aliff By Sha! Bukan itu sahaja, terdapat juga produk-produk penjagaan muka dari SerasiPlus Intense, dan Anna Lucia serta produk penjagaan hijab dari Rkay Hijab. Wah macam-macam tau, terlajak ayu lah koang yang dapatkan beauty box ni! 

Jom saksikan review beauty box bulan ini bersama Nabihah Ellysa! Dan jangan lupa dapatkan beauty box korang di beli @ hurr dengan diskaun 20%! Tempoh promosi: 21-23 September 2017.

Langgani saluran kami untuk menonton pelbagai rancangan yang hip, urban, relevan dan ‘real’!

rsz_fb rsz_yt rsz_ig rsz_tw