Ariz Lufias

Website-Banner-drj

Dah lama kita tak dengar khabar jejaka pujaan ramai ni! Ariz Lufias, atau nama sebenarnya adalah Saiful Ridzuan, yang merupakan salah seorang ahli kumpulan Forteen yang agak lama jugak la menyepi. Apa cerita agaknya dia sekarang kan?

Kita bagi chance untuk korang tanya apa-apa je yang korang nak kat Ariz dalam Depan Rumah Je secara LIVE, so jangan lupa stay tuned!

 

 
Log in using: