@tajuddin786 vs. @harrisannuar | Instafamous Battle 3.0

Macam belangkas dan sejenis masuk air, itulah antara ungkapan paling tepat untuk mengambarkan kedua-dua peserta Instafamous Battle 3.0 malam ni iaitu Harris Annuar dan Taju (Muhammad Tajuddin Abu Bakar). MAY THE BEST MAN WIN!

BTS @tajuddin786 vs. @harrisannuar | Instafamous Battle 3.0

Instafamous Battle is back! Dalam Version 3.0 kali ini kita bawakan dua raja pickup line yang tak habis-habis nak cairkan hati wanita di luar sana dengan ayat-ayat manis diorang.

@harrisannuar vs. @tajuddin786 memang kecoh habis dekat studio. Persaingan memang sengit antara dua bestfriends ni, sampai hos kita pun naik minyak jugak!

Kemenangan nampaknya berpihak ke sebelah Harris dan Bella, dan hadiah untuk kemenangan diorang adalah, dapat hijack Instagram Taju dan Zaidi. Jom layan kekecohan diorang dalam behind-the-scenes Instafamous Battle kali ni!


MUCA VITA BRIGHTENING COMPLETE CARE SET
RM447.00

VITA BRIGHTENING AMPOULE
RM128.00

VITA BRIGHTENING FOAM CLEANSER
RM62.00

VITA BRIGHTENING TONER
RM62.00

VITA BRIGHTENING NIGHT CREAM
RM99.00

VITA BRIGHTENING DAY CREAM SPF 30
RM99.00