Instafamous Takeover x Sharifah Rose

Si cantik manis, Sharifah Rose Sabrina nama diberi. Kalau buka Instagram je, mesti nampak muka dia kat mana-mana! Yela, model la katakan! Siapa je yang tak terpikat dengan kemanisan raut wajah Rose ni.

Dalam episod lalu, kita asyik tengok abang-abang je yang buat Instafamous Takeover dengan kitorang kan? This time, kita tengok Rose pulak buat pickup line dekat abang-abang! Hihihi, agak-agak cair tak diorang?

JOM LAYAN – Instafamous Takeover x Sharifah Rose!



Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

SEMUA EPISOD Instafamous Takeover