Join Sekarang & Menang RM50,000.00! | Jual Letop

  • Iklan Dengan hurr.tv

 

Bila PKPB disambung lagi ni makin bosan kan duduk rumah? Okay, hurr.tv nak share exciting news dengan korang! 😘 hurr.tv nak bagi peluang untuk sesiapa je jadi talent/hos dan menangi hadiah cash RM50,000! πŸ₯³ Dengar citer Pak Nil akan jadi hos & mentor nanti!

Siapa yang suka hosting, tak camera shy dan boleh menjual dekat FB/IG live korang should try this! Simple je kalau nak join:

1. Rakam video tidak lebih dari 5 minit. Perkenalkan diri dan promote 1 barang.
2. Muat naik video dekat Facebook/Instagram anda.
3. Pastikan tag @hurr.tv dan hashtag #hurrtvJualLetop di kapsyen.
4. Pastikan akaun Facebook/Instagram anda berada dalam tetapan umum.

πŸ“Œ Tarikh akhir penyertaan 15hb Nov 2020 (6PM)

πŸ”— Info lanjut layari www.hurr.tv/jom-layan/jual-letop atau DM @hurr.tv nanti diorang akan explain lagi.

Good luck! πŸ€—

#hurrtvJualLetop #PakNil


MUCA VITA BRIGHTENING COMPLETE CARE SET
RM238.00

VITA BRIGHTENING AMPOULE
RM49.00

VITA BRIGHTENING FOAM CLEANSER
RM45.00

VITA BRIGHTENING TONER
RM50.00

VITA BRIGHTENING NIGHT CREAM
RM59.00

VITA BRIGHTENING DAY CREAM SPF 30
RM55.00



Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

SEMUA EPISOD Jual Letop

TERBAHARU

  • Nak Beli Mart

Girls Talk Rahsia Puteri & Giveaway | Barang For U 2 See

Ep 64 // 28 Nov 2020

#earthisflat !? Negara Mana Dapat Corner Lot? | WTF?!

Ep 27 // 27 Nov 2020

5 Carton Susu Berperisa Pisang Nilofa Terjual Dalam 1 Resit! Siapakah Streamer Yang Perform Tu? | Jual Letop

Ep 2 // 26 Nov 2020