LimaLeTop! | Ain Edruce & Elfira Loy Dah Move On?

Bila ada manusia bernama Ain Edruce, memang tak sah kalau tak kecoh! Tambah pulak dengan kehadiran ‘bekas kakak ipar’ Ain (oops), iaitu tak lain tak bukan, pelakon dan model terkenal, Elfira Loy!!!

Kitorang speechless nak cakap pasal episod minggu ni, sebab setiap segmen ada je punch line diorang yang on-point teruk! Sediakan tisu sekali kat sebelah sebab confirm korang akan gelak sampai nangis weh!

Jom layan LimaLeTop!



Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

SEMUA EPISOD LimaLeTop!

TERBAHARU

#SAPOTLOKAL | Kazza Network

Ep 17 // 22 May 2018

<3 Komiks | Kita adalah VENOM!

Ep 7 // 21 May 2018

Do-It Raya | Bila Kau Ikut Cakap Haze Dan Menang RM100!

Ep 1 // 20 May 2018