LimaLeTop! LIVE | Perlu Ke Wanita Belajar Masak Sebelum Kahwin?

Orang kampung weols kata, “The way to a man’s heart is through his stomach.” Maknanya kalau nak buat suami happy, kenalah pandai tambat perut suami dengan masakan! WAH! Selalu je kita dengar orang cakap, “Kalau tak pandai masak, macam mana nak kahwin?” “Kalau tak pandai masak, kenalah belajar masak, baru boleh kahwin.”

Tapi kalau lelaki tak boleh jadi imam? Tak perlu kata apa-apa, senyum sahaja. Kalau diperbesarkan nanti, terasa pulaaaak! OOPS! But seriously speaking, adakah penting untuk perempuan belajar masak sebelum kahwin? Lepas kahwin nanti boleh je belajar sambil-sambil kan? Ala bukak je YouTube tu macam-macam tutorial belajar masak ada tersedia, tinggal nak sediakan bahan-bahan je! So apa pendapat korang? Jom sesama kita layan LimaLeTop LIVE and sembang dengan Ain Edruce bersama hos jemputan, Fatin Afeefa dan penampilan istimewa oleh Dewi Remaja 2019!


MUCA VITA BRIGHTENING COMPLETE CARE SET
RM447.00

VITA BRIGHTENING AMPOULE
RM128.00

VITA BRIGHTENING FOAM CLEANSER
RM62.00

VITA BRIGHTENING TONER
RM62.00

VITA BRIGHTENING NIGHT CREAM
RM99.00

VITA BRIGHTENING DAY CREAM SPF 30
RM99.00