Satu soalan yang boleh buat korang fail kalau korang kena jawab dalam exam, iaitu nak makan apa? Punyalah banyak makanan yang ada kat dunia ni pun, still susah jugak nak fikir! Disebabkan kitorang sangat memahami betapa susahnya untuk korang jawab soalan tu, show Makan Apa akan tolong selesaikan masalah korang! Kitorang akan memaparkan menu makanan-makanan yang tengah viral lagi terkini, tempat-tempat makan sedap lagi best, kafe hipster ke, warung tepi jalan ke, restoran lima bintang ke, kedai kuih makcik depan rumah nenek korang ke.. mana-mana lah! Supaya korang boleh fikir nak MAKAN APA dengan aman dan tenteram!

Subscribe kepada kami untuk hidup yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

SEMUA EPISOD

Juice Store TerBESAR di Malaysia! | Makan Apa?

Ep 1 // 7 Dec 2017