Indobowl Cafe I Makan Apa?

Selalunya bila pergi kedai mamak, selain dari order roti canai, roti tisu, maggi goreng, korang mesti biasa order indomie kan? Paling extra pun order indomie double dengan telur mata, kan?

Lepas ni korang boleh lupakan hasrat untuk order indomie kosong korang tudi IndoBowl! Dekat IndoBowl ni ada pelbagai jenis menu menarik yang berasaskan indomie yang korang boleh pilih! Jangan terkejut ye, siap ada IndoMie Ribeye Steak lagi kat sini! Nak tau apa lagi yang best?

Jom layan Makan Apa? – IndoBowl!

TERBAHARU

#SAPOTLOKAL | Kazza Network

Ep 17 // 22 May 2018

<3 Komiks | Kita adalah VENOM!

Ep 7 // 21 May 2018

Do-It Raya | Bila Kau Ikut Cakap Haze Dan Menang RM100!

Ep 1 // 20 May 2018