Indobowl Cafe I Makan Apa?

Selalunya bila pergi kedai mamak, selain dari order roti canai, roti tisu, maggi goreng, korang mesti biasa order indomie kan? Paling extra pun order indomie double dengan telur mata, kan?

Lepas ni korang boleh lupakan hasrat untuk order indomie kosong korang tudi IndoBowl! Dekat IndoBowl ni ada pelbagai jenis menu menarik yang berasaskan indomie yang korang boleh pilih! Jangan terkejut ye, siap ada IndoMie Ribeye Steak lagi kat sini! Nak tau apa lagi yang best?

Jom layan Makan Apa? – IndoBowl!

TERBAHARU

Cheese Banjir | Makan Apa?

Ep 23 // 20 Oct 2018

LimaLeTop! | Beza Sekolah Dulu Dan Sekolah Sekarang

Ep 38 // 18 Oct 2018

Muzik Jam Musim Ke-2 | Kucaimars vs. Masya Masyitah

Ep 3 // 17 Oct 2018