Johny’s Ice Kepal I Makan Apa?

Hitam-hitam si tampuk manggis walaupun hitam ku pandang manis. Hitam-hitam si beras pulut, walaupun hitam hati terpaut. Gichewww! Apa yang hitam sampai hati terpaut ni?

Korang semua mesti pernah dengar atau pernah tengok orang post ais kepal Milo yang viral ni kan? Johny’s Ice Kepal ni yang paling power lah kat KL! Selain daripada ice kepal yang onz terok ni, apa yang best kat sini adalah adik-adik dan akak-akak semua boleh makan ice kepal ‘cuci mata’ sebab ada ramai abang-abang sado yang buatkan ice kepal ni untuk korang!

Jom layan Makan Apa? – Johny’s Ice Kepal!



Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

SEMUA EPISOD Makan Apa?

TERBAHARU

In & Out KL | Ada Apa Di SuperPark Malaysia?

Ep 53 // 16 Jan 2019

K-Poppers I Senarai MV K-Pop Yang Diharamkan

Ep 22 // 14 Jan 2019

Maher Zain Memang Mahir Dalam Makanan Melayu | Makan Apa?

Ep 28 // 13 Jan 2019