Bila buka Instagram, tengok instafamous dress-up mesti on-point belaka kan? Itu baru tengok diorang dress-up, belum tengok koleksi barang-barang lain yang diorang ada. Macam gajet, barang make-up, kasut, handbag, aksesori....Mesti terliur je tengok, rasa nak beli benda tu semua! Macam mana kalau kitorang kata korang boleh dapat apa yang instafamous ni pakai?Gigit jari lah kawan-kawan korang bila diorang dapat tau! Dalam rancangan 'NAK BELI', rebutlah peluang untuk membeli barangan Preloved kepunyaan instafamous favourite korang! Sebab its one of a kind je gais! Setiap minggu, kami akan tampilkan pelbagai barangan pre-loved kepunyaan instafamous dan korang boleh dapatkan barangan tersebut secara online melalui laman web Beli @ hurr!Pre-loved ONz Hanya Untuk Anda!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

SEMUA EPISOD

Nak Beli Pre-loved Nur Syazana?

18 May 2018

Nak Beli Pre-loved Syuhaila?

11 May 2018

Nak Beli Pre-loved Ikashafarey?

4 May 2018

Nak Beli Pre-loved Nisha Ezzati?

27 Apr 2018

Nak Beli Pre-loved Sharifah Rose?

20 Apr 2018