Riuh Puasa Raya | #Done Segala Benda

#doneiftar #doneterawih #donemoreh #donesahur

Korang semua mesti familiar dengan hashtag dekat atas tu kan? Ada macam-macam jenis pendapat tentang hashtag ni, ada yang kata riak dan ada juga yang kata tak perlu dijadikan isu pun.

Dalam episod ni, kita akan layankan sedikit kupasan mengenai isu #done bersama abam Hero Remaja 2017, Harris Annuar and your boy, Zack Merican!



Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

SEMUA EPISOD Riuh Puasa Raya