#SAPOTLOKAL | BloomThis

  • www.myeg.com.my

 

Bila ada apa-apa occasion, macam birthday ke, anniversary ke, Mother’s Day ke, Father’s Day ke, convocation ke.. Mesti ada di kalangan kita yang nak bagi hadiah bunga sebagai tanda penghargaan kepada orang-orang tersayang kan?

Tapi kadang-kadang kita takde masa nak ke kedai bunga dan beli, jangan risau! Sekarang ni, bunga pun boleh order online je gais! Seperti yang dijanjikan oleh BloomThis, “Impress Your Loved One With Designer Flowers & Gifts”. Di BloomThis, korang boleh pilih macam-macam jenis gubahan bunga dan pilih untuk hantar kepada penerima pada hari yang sama!

Nak tahu lebih tentang BloomThis?

Let’s #SAPOTLOKAL – BloomThis!

TERBAHARU

  • Nak Beli Mart

Barang Dapur Bajet RM4.90 Jer?! | BELI Lelong Live

Ep 93 // 27 Jul 2021

Sibling Ke Dating?! LGBT? HAROM! | Barang For U 2 See

Ep 101 // 26 Jul 2021

Here Comes The Grand Finale!! More Than 50 Units Of Exclusive Prizes 🎁 To Be Given To You For FREE! 🤗 | Jual Letop 爆单

Ep 10 // 24 Jul 2021