#SAPOTLOKAL | MEM Watches

Untuk korang kat luar sana yang tak suka ada barang yang sama macam orang lain, and selalu feeling nak guna barang yang rare, boleh check out MEM Watches!

Jangan terkejut kalau jarum jam diorang berpusing secara counterclockwise gais kerana itu adalah keistimewaan dan kepakaran MEM Watches! Macam cool je, nak tahu lebih lanjut?

Let’s #SAPOTLOKAL – MEM Watches!

TERBAHARU

#SAPOTLOKAL | Kazza Network

Ep 17 // 22 May 2018

<3 Komiks | Kita adalah VENOM!

Ep 7 // 21 May 2018

Do-It Raya | Bila Kau Ikut Cakap Haze Dan Menang RM100!

Ep 1 // 20 May 2018