#SAPOTLOKAL | Spa Bekam Ar Rayyan

  • MyEG

 

Berbekam ni banyak kelebihan dia sebenarnya tapi to some of you guys, korang mesti ada rasa yang takut bila dengar cerita pasal bekam kan? Especially bila tengok badan orang yang baru lepas buat bekam tu, ngeri weh!! Tapi boss diorang sendiri jamin, diorang akan pastikan korang takkan rasa takut punyalah bila berbekam ngan diorang, kenapa? Jom check out!

Let’s #SAPOTLOKAL – Spa Bekam Ar Rayyan!

TERBAHARU

  • Nak Beli Mart

Ce Teka | Barang For U 2 See

Ep 91 // 17 May 2021

2 Tahun Tak Raya Salah Siapa? #RAKYATGAGAL? | WTF?!

Ep 51 // 14 May 2021

Nostalgia Iklan Raya | TA-HURR-KAH ANDA

Ep 10 // 13 May 2021