#SAPOTLOKAL | Spa Bekam Ar Rayyan

  • www.myeg.com.my

 

Berbekam ni banyak kelebihan dia sebenarnya tapi to some of you guys, korang mesti ada rasa yang takut bila dengar cerita pasal bekam kan? Especially bila tengok badan orang yang baru lepas buat bekam tu, ngeri weh!! Tapi boss diorang sendiri jamin, diorang akan pastikan korang takkan rasa takut punyalah bila berbekam ngan diorang, kenapa? Jom check out!

Let’s #SAPOTLOKAL – Spa Bekam Ar Rayyan!

TERBAHARU

  • Nak Beli Mart

Girls Talk Rahsia Puteri & Giveaway | Barang For U 2 See

Ep 64 // 28 Nov 2020

#earthisflat !? Negara Mana Dapat Corner Lot? | WTF?!

Ep 27 // 27 Nov 2020

5 Carton Susu Berperisa Pisang Nilofa Terjual Dalam 1 Resit! Siapakah Streamer Yang Perform Tu? | Jual Letop

Ep 2 // 26 Nov 2020