#SAPOTLOKAL | Spa Bekam Ar Rayyan

Berbekam ni banyak kelebihan dia sebenarnya tapi to some of you guys, korang mesti ada rasa yang takut bila dengar cerita pasal bekam kan? Especially bila tengok badan orang yang baru lepas buat bekam tu, ngeri weh!! Tapi boss diorang sendiri jamin, diorang akan pastikan korang takkan rasa takut punyalah bila berbekam ngan diorang, kenapa? Jom check out!

Let’s #SAPOTLOKAL – Spa Bekam Ar Rayyan!



Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

SEMUA EPISOD #SAPOTLOKAL

TERBAHARU

LimaLeTop! | Bila Syafa Takeover LimaLetop! ft. Aqid

Ep 7 // 22 Feb 2018

Sufian Suhaimi

22 Feb 2018

@princessmeenie vs. @faafirds – INSTAFAMOUS BATTLE

21 Feb 2018