#SAPOTLOKAL | Spa Bekam Ar Rayyan

Berbekam ni banyak kelebihan dia sebenarnya tapi to some of you guys, korang mesti ada rasa yang takut bila dengar cerita pasal bekam kan? Especially bila tengok badan orang yang baru lepas buat bekam tu, ngeri weh!! Tapi boss diorang sendiri jamin, diorang akan pastikan korang takkan rasa takut punyalah bila berbekam ngan diorang, kenapa? Jom check out!

Let’s #SAPOTLOKAL – Spa Bekam Ar Rayyan!

TERBAHARU

#SAPOTLOKAL | Kazza Network

Ep 17 // 22 May 2018

<3 Komiks | Kita adalah VENOM!

Ep 7 // 21 May 2018

Do-It Raya | Bila Kau Ikut Cakap Haze Dan Menang RM100!

Ep 1 // 20 May 2018