#SAPOTLOKAL | Spa Bekam Ar Rayyan

  • www.myeg.com.my

 

Berbekam ni banyak kelebihan dia sebenarnya tapi to some of you guys, korang mesti ada rasa yang takut bila dengar cerita pasal bekam kan? Especially bila tengok badan orang yang baru lepas buat bekam tu, ngeri weh!! Tapi boss diorang sendiri jamin, diorang akan pastikan korang takkan rasa takut punyalah bila berbekam ngan diorang, kenapa? Jom check out!

Let’s #SAPOTLOKAL – Spa Bekam Ar Rayyan!

TERBAHARU

LIVE NOW! #OppaMalay In The House!! Ada Soalan Untuk #OppaMalay Tak? Ain Edruce Ft. Meernash | LimaLeTop!

Ep 195 // 22 Oct 2021

Herbal Chicken Soup 🍗 For Only RM7.30?! Don’t Miss It Weyyy~ 🐥 | BELI Lelong Live

Ep 118 // 20 Oct 2021

PROMOSI MUR-MUR TAK BOLEH BRAIN!! | BELI Lelong Live

Ep 117 // 18 Oct 2021