#SAPOTLOKAL | Vilej Damansara

Bila nak buat event, part nak cari event space adalah paling rengsa ya sebab banyak aspek yang korang kena ambil kira, seperti keluasan, lokasi, lighting, dan suasana yang bertepatan dengan tema event korang. Boleh je nak buat kat rumah korang, rumah nenek korang ke, atau di pejabat.. Tapi bila sewa event space, ia akan memberikan impak kepada keseluruhan event korang sebab boleh customise tema ikut majlis dan yang penting tak perlu nak siap-siap rumah!

So.. kalau korang tengah cari event space untuk majlis korang yang akan datang, korang boleh check out, VILEJ DAMANSARA!

Vilej Damansara ini dikira sebagai sebuah event space yang versatil, sebab korang boleh anjurkan pelbagai jenis majlis dan aktiviti di sini! Jom tengok apa kata pemilik Vilej Damansara abang Faiz Dickie! Let’s #SAPOTLOKAL – Vilej Damansara!

TERBAHARU

Riuh Puasa Raya | Raya Dulu VS Raya Sekarang

Ep 3 // 17 Jun 2018

Aqeesh Jumpa Tomok!

Ep 4 // 16 Jun 2018

LimaLeTop! Edisi Raya | Ain Edruce & Radin Era Bagi Tips Beraya Di Rumah Si Dia

16 Jun 2018