#SAPOTLOKAL | Vilej Damansara

  • MyEG

 

Bila nak buat event, part nak cari event space adalah paling rengsa ya sebab banyak aspek yang korang kena ambil kira, seperti keluasan, lokasi, lighting, dan suasana yang bertepatan dengan tema event korang. Boleh je nak buat kat rumah korang, rumah nenek korang ke, atau di pejabat.. Tapi bila sewa event space, ia akan memberikan impak kepada keseluruhan event korang sebab boleh customise tema ikut majlis dan yang penting tak perlu nak siap-siap rumah!

So.. kalau korang tengah cari event space untuk majlis korang yang akan datang, korang boleh check out, VILEJ DAMANSARA!

Vilej Damansara ini dikira sebagai sebuah event space yang versatil, sebab korang boleh anjurkan pelbagai jenis majlis dan aktiviti di sini! Jom tengok apa kata pemilik Vilej Damansara abang Faiz Dickie! Let’s #SAPOTLOKAL – Vilej Damansara!

TERBAHARU

  • Muca Vita Brightening Ampoule

To Healthy, Glowing Skin! | The Next Miss Universe Malaysia 2020

Ep 4 // 16 Feb 2020

Strangers Main “Pernah Tak Pernah” Dalam Blind Date | Save The Date

Ep 2 // 14 Feb 2020

Harris Baba Bukan Selalu Takut Cicak | LimaLeTop!

Ep 107 // 13 Feb 2020