Boleh Ke Ex Jadi BFF? | Save The Date

 

Kenapa you Single? Mesti pernah tanya diri sendiri kan? Kenapa dan mengapa korang single? πŸ˜… Tak salah pon single okay! Tapi, lagi best kalau tak single! πŸ™ŠπŸ˜ Ada orang teman selalu, ada orang care pasal kita, ada orang suap kita makan 🀣 Buat apa single kalau boleh bercouple 🀣 So lepas ni korang tak payah risau dah, korang boleh join Save the Date macam Ruhisha & Sathis, maybe korang boleh jumpa jodoh yang korang tunggu selama ni. Maybe sama dengan ideal typle yang kita nak! Why not why not! πŸ₯³πŸ˜›

#HurrTv #SaveTheDate #blinddate #lovestory #roadtotruelove #saynomoretosendu #FYP


MUCA VITA BRIGHTENING COMPLETE CARE SET
RM447.00

VITA BRIGHTENING AMPOULE
RM128.00

VITA BRIGHTENING FOAM CLEANSER
RM62.00

VITA BRIGHTENING TONER
RM62.00

VITA BRIGHTENING NIGHT CREAM
RM99.00

VITA BRIGHTENING DAY CREAM SPF 30
RM99.00



Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

SEMUA EPISOD Save The Date

TERBAHARU

  • Nak Beli Mart

Sibling Ke Dating?! LGBT? HAROM! | Barang For U 2 See

Ep 101 // 26 Jul 2021

Here Comes The Grand Finale!! More Than 50 Units Of Exclusive Prizes 🎁 To Be Given To You For FREE! πŸ€— | Jual Letop ηˆ†ε•

Ep 10 // 24 Jul 2021

LIVE NOW! Ain Edruce Comeback!! Ft. Ecah Cikidot | LimaLeTop!

Ep 182 // 23 Jul 2021