Online Boyfriend “Flirt” Depan Depan | Save The Date

  • Iklan Dengan hurr.tv

 

Kita dah selalu tengok Hud Dawson jadi online boyfriend, yang single dan sendu confirm selalu tengok video dia dekat tiktok kan? Sweet dan caring wehh, kita pun fefeling kejap walaupun online hmmmm. Tapi macam mana pulak di dekat real life? Episod Save the Date hari ini korang akan dapat kenal Hud Dawson dalam real life dan dapat tengok dia blind date dengan stranger. So boleh ke tidak dia flirt dan bagi pickup line depan depan eh? Tengok sampai habis dan komen dekat bawah korang pilih dia dekat online atau face to face?

Instagram:
@hud_dawson
@frhmytm

#hurrtv #onlineboyfriend #savethedate #huddawson #tiktokers #onlineboyfriendhuddawson #tiktokviral


MUCA VITA BRIGHTENING COMPLETE CARE SET
RM447.00

VITA BRIGHTENING AMPOULE
RM128.00

VITA BRIGHTENING FOAM CLEANSER
RM62.00

VITA BRIGHTENING TONER
RM62.00

VITA BRIGHTENING NIGHT CREAM
RM99.00

VITA BRIGHTENING DAY CREAM SPF 30
RM99.00

TERBAHARU

  • Nak Beli Mart

Miss Universe Malaysia 2020 E-Gala | The Next Miss Universe Malaysia 2020

23 Oct 2020

Ada Cara Untuk Pujuk Ismail Izzani? | LimaLeTop!

Ep 143 // 22 Oct 2020

Cara Menjadi K-Pop Idol | K-Poppers

Ep 104 // 21 Oct 2020