Perempuan Tak Suka Lelaki Yang Set Life Goal?? | Save The Date

 

Boleh ke nak jatuh cinta masa ‘blind date’ ? Lagi-lagi kalau banyak perkara yang kita tak sependapat? Kadang-kadang kita rasa partner kita yang toxic, banyak songeh. Tanpa kita sedar, yang banyak songeh, memilih, tu sebenarnya kita. Dah bagi semua yang kita nak, tapi masih rasa tak kena. Apa yang kita nak sebenarnya? Or Apakah benar cinta itu memang buta? Macam mana pengakhiran blind dating episod Zira & Haqim minggu ni? Jom saksikan dalam episod Save The Date.

#savethedate #blinddating #onlinedating #single #couple


MUCA VITA BRIGHTENING COMPLETE CARE SET
RM238.00

VITA BRIGHTENING AMPOULE
RM49.00

VITA BRIGHTENING FOAM CLEANSER
RM45.00

VITA BRIGHTENING TONER
RM50.00

VITA BRIGHTENING NIGHT CREAM
RM59.00

VITA BRIGHTENING DAY CREAM SPF 30
RM55.00



Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

SEMUA EPISOD Save The Date

TERBAHARU

  • Nak Beli Mart

Barang Dapur Bajet RM4.90 Jer?! | BELI Lelong Live

Ep 93 // 27 Jul 2021

Sibling Ke Dating?! LGBT? HAROM! | Barang For U 2 See

Ep 101 // 26 Jul 2021

Here Comes The Grand Finale!! More Than 50 Units Of Exclusive Prizes 🎁 To Be Given To You For FREE! 🤗 | Jual Letop 爆单

Ep 10 // 24 Jul 2021