#Syantek | Harley Quinn Inspired Makeup Transformation [Quick Tutorial]

 

Of all special effect makeup look, Harley Quinn look has got to be one of the easiest to create! Kenapa senang? Sebab untuk create look Harley Quinn ni, korang tak perlukan banyak jenis makeup untuk dapatkan look ni. Antaranya, foundation yang lebih terang dari tona kulit korang, eyeshadow biru dan merah, eyeliner, eyebrow pencil, mascara and of course some Harley Quinn’s attitude!

Just fyi, Harley Quinn adalah salah satu karekter dalam filem Suicide Squad yang juga merupakan girlfriend kepada Joker!

Comment your thoughts and let us know special effect makeup transformation macam mana yang korang nak tengok! And don’t forget to tag us on social media when you create the #SYANTEK look!

MUA: Puteri_Yatie


MUCA VITA BRIGHTENING COMPLETE CARE SET
RM447.00

VITA BRIGHTENING AMPOULE
RM128.00

VITA BRIGHTENING FOAM CLEANSER
RM62.00

VITA BRIGHTENING TONER
RM62.00

VITA BRIGHTENING NIGHT CREAM
RM99.00

VITA BRIGHTENING DAY CREAM SPF 30
RM99.00