#Syantek | Maleficent Inspired Makeup Transformation [Quick Tutorial]

Beranganlah kan kalau korang nak makeup muka korang jadi macam Angelina Jolie, tapi kalau korang nak jugak why not try something yang almost close to her, MALEFICENT! Whoooops, but why notttt?!

Maleficent merupakan seorang watak antagonis utama dalam filem Sleeping Beauty (1959) dan pada tahun 2014, Angelina Jolie tampil sebagai watak utama dalam filem fantasi Maleficent sebagai memegang watak sebagai Maleficent.

Comment your thoughts and let us know special effect makeup macam mana yang korang nak tengok! And don’t forget to tag us on social media when you create the #SYANTEK look!

MUA: Flackitsman


MUCA VITA BRIGHTENING COMPLETE CARE SET
RM447.00

VITA BRIGHTENING AMPOULE
RM128.00

VITA BRIGHTENING FOAM CLEANSER
RM62.00

VITA BRIGHTENING TONER
RM62.00

VITA BRIGHTENING NIGHT CREAM
RM99.00

VITA BRIGHTENING DAY CREAM SPF 30
RM99.00



Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

SEMUA EPISOD #Syantek