Nostalgia Iklan Raya | TA-HURR-KAH ANDA

 

Raya tak complete kalau tak tengok iklan raya.. Tiap tahun confirm akan ada macam macam iklan raya yang akan buat emo, happy atau geli hati, tapi penuh dengan kesedaran dan pengajaran kepada penonton. 😚🀏

Kalau korang yang masih ingat kisah Raju & Suparjo, korang memang lejen! πŸ”₯ Minggu ni dalam Tahurrkah Anda, jom kita throwback Nostalgia Iklan Hari Raya yang confirm korang ingat! So iklan mana satu feveret korang?



Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

SEMUA EPISOD TA-HURR-KAH ANDA

TERBAHARU

  • Nak Beli Mart

Siapa Buat Spotcheck Ni?! Ain Edruce Ft. Anwar Amzah | LimaLeTop!

Ep 191 // 24 Sep 2021

Jangan Cakap Tak Ajak~~ 1KG 🍌 For Only RM4.99! 🎁 Give Away Taiwanese Kimchi For FREE! | BELI Lelong Live

Ep 110 // 22 Sep 2021

TIGER PRAWN XL πŸ”₯πŸ”₯πŸ˜‹πŸ˜‹ | BELI Lelong Live

Ep 109 // 21 Sep 2021