Nostalgia Iklan Raya | TA-HURR-KAH ANDA

 

Raya tak complete kalau tak tengok iklan raya.. Tiap tahun confirm akan ada macam macam iklan raya yang akan buat emo, happy atau geli hati, tapi penuh dengan kesedaran dan pengajaran kepada penonton. ๐Ÿ˜š๐Ÿค

Kalau korang yang masih ingat kisah Raju & Suparjo, korang memang lejen! ๐Ÿ”ฅ Minggu ni dalam Tahurrkah Anda, jom kita throwback Nostalgia Iklan Hari Raya yang confirm korang ingat! So iklan mana satu feveret korang?

TERBAHARU

  • Nak Beli Mart

LIVE NOW! Ibu Cemas Tertukar Baby?? – Hos Letop Aisyah Habshee & Muhsin Yusni | LimaLeTop!

Ep 177 // 18 Jun 2021

Oversized Style Guide | Fesyen.Insta

Ep 9 // 18 Jun 2021

Aku Budak Girl Reaction: Epic Fail? | WTF?!

Ep 56 // 18 Jun 2021