Rekaan Baju Raya Paling Mahal (RTW) | TA-HURR-KAH ANDA

 

PKP ke tak, baju raya pun kena vogue, glam, designer’s brand walaupun dok rumah jer raya ni! πŸ’ƒ curlass uols mampu pakai baju mahal.. marhaen macam min kena belek price tag dulu sebelum beli baju raya! πŸ˜‚

So episode special dekat nak raya ni, jom kita tengok baju raya mana paling mahal pernah dijual di Malaysia. Tengok mampu ke tak mampu πŸ˜†



Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

SEMUA EPISOD TA-HURR-KAH ANDA

TERBAHARU

  • Nak Beli Mart

Siapa Buat Spotcheck Ni?! Ain Edruce Ft. Anwar Amzah | LimaLeTop!

Ep 191 // 24 Sep 2021

Jangan Cakap Tak Ajak~~ 1KG 🍌 For Only RM4.99! 🎁 Give Away Taiwanese Kimchi For FREE! | BELI Lelong Live

Ep 110 // 22 Sep 2021

TIGER PRAWN XL πŸ”₯πŸ”₯πŸ˜‹πŸ˜‹ | BELI Lelong Live

Ep 109 // 21 Sep 2021