#takajak ke na na na na na Ganu kita?

  • MyMotor

 

“Kalu tuang gi pata timor. Jangan lupa maghi sokmo. Negeri Terengganu memang sohor. Tempat molek, tanah subor. Tempak molek, tanah suhor. Na na na na na Ganu kiteee!”

Kalau pergi Terengganu, tapi tak jejak tempat-tempat macam Pasar Payang, Pantai Batu Buruk, Masjid Kristal atau makan kepok lekor.. jangan sembang korang pergi Ganu lah ye. Baru-baru ni Zack ceritakan pengalaman dia ke sana dekat Myo Oh Chentaku, banyak tempat menarik yang dia pergi kat sana, tapi tak pasal-pasal kena sound dengan mat rock tu. Apahal agaknya? Sebab Zack tak ajak? Hihihi..

By the way, untuk korang yang mula berjinak-jinak pergi travel tapi bajet ciput, korang boleh mulakan first adventure korang dengan AirAsiaGO hari ini!

Book affordable hotels, flights & packages today on AirAsiaGO.com – your one-stop shop for the best travel deals and online travel booking needs.



Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

SEMUA EPISOD The #takajak Series

TERBAHARU

  • MyEG

Kisah Dalgona Coffee Masing-Masing (FAIL TERUK WEI!) | Barang For U 2 See

Ep 41 // 1 Apr 2020

Makcik Gangster Buat K-Pop Random Dance 2x | K-Poppers

Ep 74 // 31 Mar 2020

REACTION Dendam Cinta Arissa EP1 | WTF?!

Ep 22 // 30 Mar 2020