#takajak makan patin tempoyak ke?

  • MyMotor

 

Apa yang singgah di fikiran korang bila cakap pasal negeri Pahang? Pastinya, ia merupakan negeri terbesar di Malaysia. Tapi korang mesti ingat tempoyak ikan patin je kan?! Pastu lepak kat Teluk Chempedak.. cliche sangat.

Hello excuse me, ada banyak lagi benda best yang ada kat Pahang tau. Senang cerita, macam-macam korang boleh buat di Pahang sebenarnya. Tak percaya? Izinkan Zack Merican ajak korang makan angin di Pahang, dan kali ni Zack tak keseorangan. Ada dua lagi jejaka yang ikut Zack, sorang rockstar, sorang lagi ‘kembar’ Jack Black’.
Nak tau sape? Kasi layan!

Book affordable hotels, flights & packages today on AirAsiaGO.com – your one-stop shop for the best travel deals and online travel booking needs.

#hurrtv #airasiago #takajakseries



Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

SEMUA EPISOD The #takajak Series

TERBAHARU

  • MyEG

Ping Pong Truth Or Dare | Barang For U 2 See

Ep 74 // 18 Jan 2021

PKP 2.0: Layan Netflix Ke BL Series? | WTF?!

Ep 34 // 15 Jan 2021

Up To 80% Off! Spend RM150 & Above To Get Free Cooler Bag | Nak Beli Lelong Live

Ep 41 // 15 Jan 2021