#takajak makan patin tempoyak ke?

Apa yang singgah di fikiran korang bila cakap pasal negeri Pahang? Pastinya, ia merupakan negeri terbesar di Malaysia. Tapi korang mesti ingat tempoyak ikan patin je kan?! Pastu lepak kat Teluk Chempedak.. cliche sangat.

Hello excuse me, ada banyak lagi benda best yang ada kat Pahang tau. Senang cerita, macam-macam korang boleh buat di Pahang sebenarnya. Tak percaya? Izinkan Zack Merican ajak korang makan angin di Pahang, dan kali ni Zack tak keseorangan. Ada dua lagi jejaka yang ikut Zack, sorang rockstar, sorang lagi ‘kembar’ Jack Black’.
Nak tau sape? Kasi layan!

Book affordable hotels, flights & packages today on AirAsiaGO.com – your one-stop shop for the best travel deals and online travel booking needs.

#hurrtv #airasiago #takajakseries



Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

SEMUA EPISOD The #takajak Series

TERBAHARU

Fesyen.Insta | Rahsia Tasnim Shah Terbongkar! #confessionsofashopaholic

Ep 3 // 14 Aug 2018

K-Poppers | K-Pop Superstar Gegar Malaysia

Ep 2 // 13 Aug 2018

BORAKUSTIK | Zack Merican Prank Call Boyfriend Ain Edruce!

Ep 5 // 10 Aug 2018