Bukan Semua Benda Perlu SHOW OFF Kat IG! | WTF?!

  • Iklan Dengan hurr.tv

 

Kalau ya pun nak berlagak, tak perlu la nak show off sangat dekat satu dunia dekat semua orang. Kadang-kadang mungkin diri sendiri tak sedar yang kita nak tunjuk sestengah benda tu hanya sebab dia bangga dengan pencapaian diri dia sendiri, tapi itulah kena ingat yang hati orang lain-lain. Tak semua orang fikir macam kita fikir, tak semua orang ada kemampuan yang sama. So next time kalau ada beli makeup baru ke, handbag baru ke, kasut baru ke… fikir dulu keh?


MUCA VITA BRIGHTENING COMPLETE CARE SET
RM447.00

VITA BRIGHTENING AMPOULE
RM128.00

VITA BRIGHTENING FOAM CLEANSER
RM62.00

VITA BRIGHTENING TONER
RM62.00

VITA BRIGHTENING NIGHT CREAM
RM99.00

VITA BRIGHTENING DAY CREAM SPF 30
RM99.00



Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

SEMUA EPISOD WTF?!

TERBAHARU

  • Nak Beli Mart

Nak Beli 3.0: Lelong Live x Rozita Che Wan

Ep 4 // 2 Jul 2020

Ain Edruce Jumpa Park Seo Joon Malaysia? | LimaLeTop!

Ep 127 // 2 Jul 2020

Mak Cik K-Pop Review Hanz Kchix Korean Chicken | Makan Apa?

Ep 66 // 28 Jun 2020