GRUP CHAT: Kene Pandai Pilih Bulu | WTF?!

 

Zaman dulu-dulu kalau nak buat apa-apa pun, macam nak plan bercuti dengan kawan ke, ajak lepak ke kena jumpa dan berkumpul, ataupun bincang melalui phone call. Sekarang ni semua tu buat dalam group chat je, tapi tu lah dalam group ni akan ada macam-macam jenis perangai ahli yang ada. WTF ada pesanan untuk memastikan group chat anda aman dan tenteram!


MUCA VITA BRIGHTENING COMPLETE CARE SET
RM447.00

VITA BRIGHTENING AMPOULE
RM128.00

VITA BRIGHTENING FOAM CLEANSER
RM62.00

VITA BRIGHTENING TONER
RM62.00

VITA BRIGHTENING NIGHT CREAM
RM99.00

VITA BRIGHTENING DAY CREAM SPF 30
RM99.00