Lima Cara Berkesan Nak Stalk Crush! | WTF?!

  • Iklan Dengan hurr.tv

 

Ada crush kat someone tapi malu nak mengaku? Alaaaa, kenapa nak malu-malu? Mengaku jela kalau dah suka tu! Mana tau tu jodoh korang? Orang kata tak kenal maka tak cinta, langkah pertama untuk cuba ‘masuk line’ adalah stalk crush korang! WTF ada lima cara berkesan untuk stalk crush, jom layan!


MUCA VITA BRIGHTENING COMPLETE CARE SET
RM447.00

VITA BRIGHTENING AMPOULE
RM128.00

VITA BRIGHTENING FOAM CLEANSER
RM62.00

VITA BRIGHTENING TONER
RM62.00

VITA BRIGHTENING NIGHT CREAM
RM99.00

VITA BRIGHTENING DAY CREAM SPF 30
RM99.00



Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

SEMUA EPISOD WTF?!

TERBAHARU

  • Nak Beli Mart

KPop Comeback Julai 2020 & Hwa Sa “Maria” MV Reaction | K-Poppers

Ep 89 // 7 Jul 2020

Burnt Cheesecake Mukbang (Sedap Gils) | Barang For U 2 See

Ep 48 // 6 Jul 2020

BLACKPINK “How You Like That” & BTS “Stay Gold” Conclusion Part 2 | K-Poppers

Ep 88 // 3 Jul 2020