Lima Cara Berkesan Nak Stalk Crush! | WTF?!

  • Iklan Dengan hurr.tv

 

Ada crush kat someone tapi malu nak mengaku? Alaaaa, kenapa nak malu-malu? Mengaku jela kalau dah suka tu! Mana tau tu jodoh korang? Orang kata tak kenal maka tak cinta, langkah pertama untuk cuba ‘masuk line’ adalah stalk crush korang! WTF ada lima cara berkesan untuk stalk crush, jom layan!


MUCA VITA BRIGHTENING COMPLETE CARE SET
RM447.00

VITA BRIGHTENING AMPOULE
RM128.00

VITA BRIGHTENING FOAM CLEANSER
RM62.00

VITA BRIGHTENING TONER
RM62.00

VITA BRIGHTENING NIGHT CREAM
RM99.00

VITA BRIGHTENING DAY CREAM SPF 30
RM99.00



Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

SEMUA EPISOD WTF?!

TERBAHARU

  • Muca Vita Brightening Ampoule

Kisah Dalgona Coffee Masing-Masing (FAIL TERUK WEI!) | Barang For U 2 See

Ep 41 // 1 Apr 2020

Makcik Gangster Buat K-Pop Random Dance 2x | K-Poppers

Ep 74 // 31 Mar 2020

REACTION Dendam Cinta Arissa EP1 | WTF?!

Ep 22 // 30 Mar 2020