SITUATIONSHIP VS. RELATIONSHIP: 7 Tips Elak Kena Game | WTF?!

  • Iklan Dengan hurr.tv

 

Situationship ni dalam kata lain adalah seperti teman tapi mesra la kekdahnya. Kedua-dua individu yang berada dalam situationship ni tidak terikat antara satu sama lain tapi mempunyai perasaan terhadap satu sama lain, macam in a open relationship lah.

Jadi bila berada dalam hubungan, tak kiralah situationship ataupun relationship mesti ada pros and cons nya. And we in WTF ada 7 Tips untuk korang elak dari kena game!


MUCA VITA BRIGHTENING COMPLETE CARE SET
RM447.00

VITA BRIGHTENING AMPOULE
RM128.00

VITA BRIGHTENING FOAM CLEANSER
RM62.00

VITA BRIGHTENING TONER
RM62.00

VITA BRIGHTENING NIGHT CREAM
RM99.00

VITA BRIGHTENING DAY CREAM SPF 30
RM99.00



Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

SEMUA EPISOD WTF?!

TERBAHARU

  • Nak Beli Mart

Couple Buat Relationship Test | Save The Date

Ep 8 // 3 Apr 2020

Duduk Rumah Kalau Tak Nak Kena Rotan! | LimaLeTop!

Ep 114 // 2 Apr 2020

Kisah Dalgona Coffee Masing-Masing (FAIL TERUK WEI!) | Barang For U 2 See

Ep 41 // 1 Apr 2020