Spill The Tea Lepas Break Up | WTF?!

 

Nowadays, especially di Twitter, kita nampak banyak gila orang share kisah-kisah putus cinta diorang dalam bentuk bebenang. iNi aDaLaH thReAd……..

Dalam kata lain, spill the tea selepas break up. Perlu ke? Untuk yang membaca kisah-kisah bebenang ni memanglah seronok, dan buat si penulis kisah bebenang ni pulak kita tak tahu apa sebenarnya apa yang buat dia rasa nak share dekat semua orang tentang kisah selepas break up dia ni.

Mungkin dia ni takde kawan nak share kot? Atau dia dapat kepuasan tersendiri lepas dah share dekat ramai orang? Ataupun, dia sengaja nak malukan ex dia? WELL, dia je yang tau! But at the end of the day, ingat gais, what goes around, comes around!


MUCA VITA BRIGHTENING COMPLETE CARE SET
RM447.00

VITA BRIGHTENING AMPOULE
RM128.00

VITA BRIGHTENING FOAM CLEANSER
RM62.00

VITA BRIGHTENING TONER
RM62.00

VITA BRIGHTENING NIGHT CREAM
RM99.00

VITA BRIGHTENING DAY CREAM SPF 30
RM99.00