Tips Kenal Pasti Fake BFF! ⚠ | WTF?!

  • Iklan Dengan hurr.tv

 

Setiap orang mesti ada Best Friend Forever (BFF) yang dah macam kembar kita, semua benda kita akan kongsi dengan dia. Tapiiii, dalam beberapa situasi ada orang yang didampingi oleh BFF yang fake! Maknanya dia rapat dengan kita bukan sebab diorang hargai kita sebagai kawan, tapi dia cuma rapat dengan kita hanya sebab dia nakkan sesuatu dari kita.

Mungkin sebab dia tau kita ni jenis pemurah, so dia suka nak melekat lekat dengan korang sebab senang dapat benda free tapi dia tak pernah bagi apa-apa kat korang. Haaaaaa, they only take but never give. HOW?! Jom kenali ciri-ciri BFF yang fake dalam WTF!


MUCA VITA BRIGHTENING COMPLETE CARE SET
RM447.00

VITA BRIGHTENING AMPOULE
RM128.00

VITA BRIGHTENING FOAM CLEANSER
RM62.00

VITA BRIGHTENING TONER
RM62.00

VITA BRIGHTENING NIGHT CREAM
RM99.00

VITA BRIGHTENING DAY CREAM SPF 30
RM99.00



Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

SEMUA EPISOD WTF?!

TERBAHARU

  • Muca Vita Brightening Ampoule

Makcik Gangster Buat K-Pop Random Dance 2x | K-Poppers

Ep 74 // 31 Mar 2020

REACTION Dendam Cinta Arissa EP1 | WTF?!

Ep 22 // 30 Mar 2020

Achieve A Beautiful & Natural Glow With Glojas | The Next Miss Universe Malaysia 2020

29 Mar 2020