Di zaman serba canggih ni, nak dapatkan inspirasi fesyen tak susah macam zaman dulu kala! Scroll je Instagram, pelbagai lambakan foto OOTD yang kita boleh jadikan sebagai inspirasi.

Sebut saja gaya streetwear, boho chic, vintaj, you name it! Fesyen.Insta akan bawakan OOTD fesyen trendy paling win kepada anda semua directly from the source, dari pelbagai jenama terkemuka tanah air!

Menerusi program ini, anda berpeluang untuk mendapatkan setiap gaya yang diperagakan secara online di Beli@hurr dengan pelbagai koleksi yang pastinya menepati citarasa anda!

Bersama your favourite fashionistas, Sharifah Rose dan Tasnim Shah, saksikan Fesyen.Insta, setiap Selasa - 5:30 petang hanya di hurr.tv!

Subscribe kami untuk hiburan yang urban, relevan dan realiti!

SEMUA EPISOD

Fesyen.Insta | Rahsia Tasnim Shah Terbongkar! #confessionsofashopaholic

Ep 3 // 14 Aug 2018

Fesyen.Insta | Last Tips Sebelum Sharifah Rose Jadi Model

Ep 2 // 7 Aug 2018

Fesyen.Insta | Tasnim Shah Kuat Membawang Jugak!

Ep 1 // 31 Jul 2018